• Meer dan tien jaar expert
    in ongediertebestrijding

  • Spoed? Voor 12.00 u gebeld
    is de zelfde dag geholpen

  • Geen voorrijkosten
    en hulp binnen 24 uur


Een professionele behandeling van houtworm

Heeft u in uw huis of bedrijfspand last van houtworm? Dan raden wij u aan om hier zo snel mogelijk contact over op te nemen met een expert op dit gebied. U vindt deze experts bij Beukema Ongediertebestrijding. Wij hebben ruim tien jaar ervaring met het bestrijden van alle mogelijke soorten ongedierte en willen u dan ook van harte aanraden om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over onze professionele houtworm behandeling. Als wij de houtworm behandelen, dan kunt u er op rekenen dat deze zo snel mogelijk is verwijderd. Hij zal dan ook niet meer zo snel terug komen.

De beste behandeling van houtworm

Hoe komt u er achter dat u houtworm in uw huis of bedrijfspand heeft? Dat is niet op het eerste oog te zien, maar als u goed kijkt zult u het toch kunnen merken. Als u bijvoorbeeld een houten constructie in uw dak heeft, dan zult u allemaal kleine gaatjes in het houtwerk opmerken. Als er bij deze gaatjes dan kleine hoopjes zaagsel liggen, dan heeft u te maken met een actieve houtworm. We raden u aan hier zo snel mogelijk tegen in actie te komen. Laat u de houtworm namelijk zijn gang gaan, dan is er een grote kans dat de constructie onherstelbaar beschadigd wordt.

Heeft u last van ongedierte?

Neem direct contact op met Beukema Ongediertebestrijding


Een einde maken aan houtworm

Een houtworm behandelen is een van de specialiteiten van Beukema Ongediertebestrijding. We raden u dan ook van harte aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website voor onze contactinformatie. We staan dan in de regel binnen 24 uur bij u op de stoep. Sowieso zijn wij 24/7 te bereiken voor al uw vragen en problemen met ongedierte. We willen u graag zo snel mogelijk van uw probleem af helpen. Dit is ook belangrijk, want als u last heeft van houtwormen is het belangrijk om in actie te komen voordat het probleem al te grote vormen aan gaat nemen.

Bescherm uw bedrijf en uw goederen

Maak nu een afspraak ter voorkoming van ongedierte

Laat ons u bellen

Bel mij
085 - 30 35 290