Houtwormbestrijding

Houtwormbestrijding op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u de strijd aan kan gaan met houtworm? Houtwormen zijn een vervelend probleem, wat zelfs voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Met houtwormen weet u namelijk zeker dat er flink van uw houten constructie, maar ook uw houten meubelen gegeten gaat worden. Als u dan deze houtworm zijn gang laat gaan, dan kan het gevolg zomaar zijn dat een constructie instabiel wordt. Als u dit ook wilt voorkomen, dan raden wij u aan om Beukema Ongediertebestrijding in te schakelen. Bij ons bedrijf vindt u experts die wel raad weten met houtwormen, maar ook met andere vormen van ongedierte.

De houtworm bestrijden

Schakel altijd een professioneel bedrijf in om houtwormen te bestrijden. Als u zelf een middeltje in de winkel koopt, dan is de kans bijzonder klein dat dit ook daadwerkelijk effect heeft. Het spul dat u in de winkel kunt kopen is namelijk nooit dusdanig sterk dat u hier effect mee behaalt. Als professionele houtwormbestrijder hebben wij die middelen wel in huis. Zodoende kunnen wij er wel voor zorgen dat u van die vervelende, vernielende houtwormen af komt. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op met al uw vragen.

Heeft u last van houtworm?

Vertrouw op onze expertise


Houtworm bestrijden op maat

Het bestrijden van houtworm is een van de specialiteiten van Beukema Ongediertebestrijding. Ons bedrijf heeft de kennis paraat staan om u zo snel en goed mogelijk te helpen. We zorgen er graag voor dat die houtwormen geen kans meer krijgen om schade aan te richten. Als u hier niks aan laat doen, dan kan het helemaal verkeerd aflopen namelijk. Meer weten over ons bedrijf en onze methodes van bestrijding? Dan beantwoorden we graag al uw vragen hierover. U vindt onze contactgegevens elders op onze website terug.

Bel nu direct 085 - 30 35 290 en maak een afspraak

Of laat ons u bellen

Bel mij terug

Houtworm voorkomen

Door regelmatig te inspecteren op houtworm voorkomen wij nieuwe infecties en plagen. Door regelmatige inspecties voorkomen we ook bestrijding door giftige bestrijdingsmiddelen. Dat is tenslotte wel het laatste wat u wilt, zeker in de voedingsmiddelenindustrie.

Wilt u zekerheid voor alles? Wij inspecteren uw gebouw en voorraad graag
085 - 30 35 290