Over ons

Ongediertebestrijding voor bedrijven in Noord Holland

Beukema Ongediertebestrijding is al meer dan tien jaar de beste professionele speler in plaagdierbestrijding en houtbescherming in Noord Holland. Onze gespecialiseerde medewerkers bestrijden ongedierte en beschermen diverse soorten hout in woon- en werkomgevingen in de hele regio. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven in de agrarische-, food- en non-food sector. Heeft u een bedrijf in de horeca, vastgoed, logistiek of bouw of heeft u een agrarisch bedrijf? Dan helpt ons enthousiaste team u graag met het bestrijden van ongedierte en het beschermen van uw hout.

De professionele ongediertebestrijders van Beukema

Beukema bestaat uit een jong ambitieus team van ongedierte bestrijders. Al onze gespecialiseerde medewerkers scholen zich wekelijks bij zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste en beste technieken. Ze kennen de ongedierte problematiek in Noord Holland allemaal als hun broekzak. Zo kan Beukema het beste voldoen aan de huidige vraag en ieder bedrijf van dienst zijn. Ons team is compact en erg flexibel inzetbaar. Dat heeft veel voordelen. Wij kunnen zowel een eenmanszaak als een multinational direct met raad en daad bijstaan en snel schakelen als dat nodig is. Wij denken graag met u mee.

Wilt u meer weten? Wij informeren en adviseren u graag, of u nu particulier bent, een eenmanszaak hebt of een multinational beheert.

Bel nu direct 085 - 30 35 290 en maak een afspraak

Of laat ons u bellen

Bel mij terug
085 - 30 35 290