• Meer dan tien jaar expert
    in ongediertebestrijding

  • Spoed? Voor 12.00 u gebeld
    is de zelfde dag geholpen

  • Geen voorrijkosten
    en hulp binnen 24 uur


Professioneel rioolvliegjes bestrijden

Wilt u rioolvliegjes gaan bestrijden? Dan is het belangrijk om hier een professioneel bedrijf voor in te schakelen. We raden u aan om, als u merkt dat u last heeft van rioolvliegjes, hier zo snel mogelijk tegen in actie te komen. Als u de vliegjes namelijk ongemoeid laat, dan is de kans aanwezig dat het probleem alleen maar groter wordt. Rioolvliegjes kunnen u niet steken, maar ze zijn wel in staat om allerhande bacteriën over te brengen. Hierdoor kunnen ziektes veroorzaakt worden. Er zijn middelen in de winkel te krijgen om de strijd aan te gaan met rioolvliegjes, maar deze hebben over het algemeen weinig effect. Beter is het om een professioneel bedrijf in te schakelen.

De rioolvlieg bestrijden

Voor de bestrijding van rioolvliegjes neemt u vandaag nog contact op met Beukema Ongediertebestrijding. Bij ons bedrijf werken jonge, enthousiaste ongediertebestrijders die graag voor u aan de slag gaan. Het is dan ook belangrijk om niet te lang te wachten als u merkt dat u in huis, of op uw bedrijf, last heeft van een bepaalde soort ongedierte. Rioolvliegjes kunnen bijvoorbeeld voor grote problemen zorgen als u deze niet snel genoeg aanpakt. Wij hebben veel ervaring met het bestrijden van rioolvliegjes en gaan dan ook graag de strijd met dit plaagdier aan.

Heeft u last van ongedierte?

Neem direct contact op met Beukema Ongediertebestrijding


Professionele bestrijding van rioolvliegjes

Voor de beste rioolvliegjes bestrijding neemt u vandaag nog contact op met Beukema Ongediertebestrijding. We komen dan de rioolvlieg bestrijden met de professionele middelen die we hiervoor in huis hebben. Rioolvliegjes bestrijding is iets wat goed moet worden aangepakt. We raden u dan ook van harte aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. We zijn 24/7 bereikbaar en staan in de regel binnen 24 uur bij u op de stoep. U kunt er ook voor kiezen om ons met spoed langs te laten komen indien u last heeft van een serieus, acuut probleem.

Bescherm uw bedrijf en uw goederen

Maak nu een afspraak ter voorkoming van ongedierte

Laat ons u bellen

Bel mij
085 - 30 35 290