• Meer dan tien jaar expert
    in ongediertebestrijding

  • Spoed? Voor 12.00 u gebeld
    is de zelfde dag geholpen

  • Geen voorrijkosten
    en hulp binnen 24 uur


Effectieve vlooienbestrijding op maat

Heeft u last van vlooien in huis of bij uw bedrijf? Dat is een vervelend probleem waar u zo snel mogelijk korte metten mee moet maken. We raden u dan ook aan om het vlooien bestrijden heel serieus te nemen. Er zijn allerhande middeltjes te krijgen in de winkel die veel beloven, maar eigenlijk niet zo heel veel leveren. Die vlooien worden er niet warm of koud van en zit met een duur middeltje wat u gekocht heeft en wat geen effect heeft. Wilt u wel effectief vlooien bestrijden? Neem dan gewoon even contact op met Beukema Ongediertebestrijding. Wij hebben de middelen in huis om snel een einde te maken aan die vlooien.

Aan de slag met vlooienbestrijding

Bij Beukema Ongediertebestrijding werken we zowel voor particulieren als bedrijven. Het maakt niet uit hoe groot de klus is, wij draaien onze hand er in ieder geval niet voor om. Op het gebied van vlooienbestrijding raden wij u aan niet te wachten met contact met ons opnemen. Doet u dit wel, dan wordt het probleem namelijk alleen maar groter. Als vlooienbestrijder hebben we alle middelen in huis om die vlooien flink het leven zuur te maken. Neemt u voor vlooienbestrijding dan ook gewoon zo snel mogelijk contact met ons op.

Heeft u last van ongedierte?

Neem direct contact op met Beukema Ongediertebestrijding


De vlooienbestrijder voor Noord- en Zuid-Holland

We vertellen u graag meer over de manier waarop wij met die vlooien af gaan rekenen. We komen eerst bij u langs om een inschatting te maken hoe groot uw probleem is. Aan de hand daarvan bekijken we dan hoe we de vlooien aan gaan pakken. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om uw problemen met ongedierte op te lossen. Niet alleen vlooien nemen wij daarbij in het vizier, we weten wel raad met elke vorm van ongedierte die er te vinden is. Neem vandaag nog contact met ons op als u hier meer over wilt weten, of als u een vrijblijvende afspraak wilt maken.

Bescherm uw bedrijf en uw goederen

Maak nu een afspraak ter voorkoming van ongedierte

Laat ons u bellen

Bel mij
085 - 30 35 290