Boktorren bestrijden - Beukema Ongediertebestrijding | 085-3035290
 

Boktorren bestrijding

Direct een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Bel nu direct 085 - 30 35 290

Boktorren bestrijden

Wilt u boktorren bestrijden in uw bedrijf? Wij bestrijden ongedierte snel en effectief!

Overlast boktorren

Ziet u af en toen een boktor lopen en heeft u kleine gaatjes in uw houten meubels, vloeren of houten balken? Dan is de kans groot dat u al een flinke tijd een plaag van boktorren heeft. Boktorren vreten zich vaak diep in uw hout. Tegen de tijd dat ze daar uit komen en gaatjes maken zitten ze er vaak al een aantal jaren.

Heeft u het idee dat er boktorren aanwezig zijn in uw bedrijf, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij bestrijden de boktorren niet alleen, maar controleren ook regelmatig op hun aanwezigheid. Dat voorkomt grote schade.

De gevolgen van boktorren

Boktorren beschadigen al het hout in uw onderneming. Vaak is het al te laat als u eenmaal tekenen ziet van schade. Boktorren vreten zich met name door de diepe delen van uw hout, waardoor het hout instabiel wordt en in kan storten. Door de schade die boktorren aanrichten zult u uw producten of materialen of zelfs delen van uw vloeren of houten balken moeten vernietigen. Dat kan grote financiële gevolgen hebben.

Natuurlijk is een plaag van boktorren ook nadelig voor uw reputatie. Vaak heeft ongedierte verlies van zakenrelaties, klanten en inkomsten tot gevolg.

Bestrijding boktorren

Beukema Ongediertebestrijding heeft meer dan tien jaar ervaring met het bestrijden van boktorren bij bedrijven. Wij kunnen boktorren snel opsporen en effectief behandelen. Uiteraard verwijderen we de bron en voorkomen we dat uw gebouw, onderdelen daarvan of producten worden aangetast door nieuwe plagen. Dat doen we door regelmatig te inspecteren.

Heeft u last van boktorren?

Vertrouw op onze expertise

Bel nu direct 085 - 30 35 290 Boktorren zijn donkerbruin tot zwart, tussen de 1 en 2,5 cm groot en hebben een langwerpig lichaam. Ze hebben zes poten, twee op hun korte voorste lijf en vier op hun langere achterlijf. Ze hebben bovendien twee lange voelsprieten die breed uitsteken.

Waar vindt u boktorren?

Boktorren vreten zich in uw houten draagconstructies en meubelen en daarom zijn ze niet altijd snel te vinden. Soms zitten boktorren al tien jaar in een meubel of vloer en merkt u ineens dat uw hout ernstig beschadigd is.

Om een uitgebreide besmetting te voorkomen is het van belang regelmatig uw houten meubelen en draagconstructies te laten inspecteren. Zo voorkomt u grote financiële gevolgen.

Professionele bestrijding van boktorren in Noord Holland

Heeft u overlast van boktorren? Laat ze direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien. Wij bestrijden dagelijks met succes boktorren voor diverse bedrijven in Noord-Holland.

Is uw bedrijf gevestigd in (de omgeving van) Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend of Zaanstad? Dan helpen wij u direct. Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten.

Bel nu direct 085 - 30 35 290

Boktorren voorkomen

Door regelmatig te inspecteren voorkomen wij nieuwe infecties en plagen van boktorren. Daarmee voorkomen we ook bestrijding door giftige bestrijdingsmiddelen. Dat is tenslotte wel het laatste wat u wilt, zeker in de voedingsmiddelenindustrie.

Wilt u zekerheid voor alles? Wij inspecteren uw gebouw en voorraad graag!
Mail ons voor vrijblijvende offerte

Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar