Houtworm bestrijding

Direct een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Bel nu direct 085 - 30 35 290

Houtworm bestrijden

Wilt u houtworm bestrijden in uw bedrijf? Wij bestrijden ongedierte snel en effectief!

Heeft u het idee dat er houtworm voorkomt in uw gebouw of in uw producten? Laat er dan snel iets aan doen. Houtworm kan een ernstige bedreiging vormen voor een gebouw. Vaak tasten houtwormen vloerplanken, trappen, stellingen of houten balken aan. Houtworm kan ook uw producten aantasten. Houtworm blijft vaak jarenlang verborgen. Tegen de tijd dat u er achter komt is het aantal houtwormen hoog en is het van groot belang direct actie te ondernemen.

Schade door houtworm

Houtworm kan veel schade veroorzaken. Houten draagconstructies worden verzwakt, vloeren, trappen en stellingen worden onbetrouwbaar. Houten meubilair raakt beschadigd en daarmee is het niet goed meer te gebruiken of verkopen. Bestaat uw pand gedeeltelijk uit hout, bevat uw gebouw houten draagconstructies, trappen, balken of vloeren of verkoopt u houten meubels? Dan is het van belang die regelmatig te laten controleren op houtworm. Dat voorkomt grote gevolgen voor uw onderneming.

Schade door houtworm

De gevolgen van houtworm U kunt zich voorstellen dat vloerplanken, draagconstructies en houten balken zwaar beschadigd kunnen raken als ze zijn aangetast door houtworm. De vele gangenstelsels die in het hout gevreten zijn kunnen het hout ernstig verzwakken. Daarmee vormt een plaag houtwormen een ernstige bedreiging voor instorting van uw gebouw of vloer.

Verkoopt u houten meubels of slaat u deze op? Ook dan kan de schade groot zijn. Een plaag van houtworm is dan vooral ook nadelig voor uw reputatie. Vaak heeft ongedierte verlies van zakenrelaties, klanten en inkomsten tot gevolg.

Bestrijding houtworm

Heeft u houtworm ontdekt in uw bedrijf? Dan is het belangrijk direct een professionele bestrijdingsdienst in te schakelen. Die kan direct de schade vaststellen en u van uw probleem afhelpen.

Beukema Ongediertebestrijding heeft meer dan tien jaar ervaring met het bestrijden van ongedierte bij diverse bedrijven. Wij kunnen houtworm snel opsporen en effectief behandelen. Uiteraard verwijderen we de bron en voorkomen we dat uw gebouw, onderdelen daarvan of uw producten opnieuw worden aangetast. Dat doen we door regelmatig inspecties uit te voeren. Bij houtworm controleren wij bovendien ook op bijkomende problemen als houtrot.

Heeft u last van houtworm?

Vertrouw op onze expertise

Bel nu direct 085 - 30 35 290

Hoe herkent u houtworm?

Houtwormen zijn geen wormen maar larven van kevers en torren. Deze leggen eitjes in het hout en daar komen larven uit die zich voeden met uw hout. Zodoende ontstaan er gaten in uw hout. Na drie tot vijf jaar komen deze larven uw hout uit en ontpoppen ze zich tot een volwassen kever. Pas dan ziet u de eerste gaatjes verschijnen. Ziet u gaatjes van 3 tot 6 mm in uw hout? Dan heeft u gegarandeerd last van houtworm. Vaak ziet u ook wat fijn zaagsel onder het aangevreten hout liggen.

Waar vindt u houtworm?

De gewone houtwormkever zit het liefst in hout van naaldbomen en loofbomen. Vooral het zachte hout tussen de kern van de boom en de bast is erg aantrekkelijk voor de houtworm. Grote houtwormkevers vind je voornamelijk in eikenhout of hout van loofbomen.

Om een uitgebreide besmetting te voorkomen is het belangrijk dat u regelmatig uw materialen en voorraden laat inspecteren. Zo voorkomt u grote financiële gevolgen.

Professionele bestrijding van houtworm in Noord Holland

Heeft u last van houtwormen? Laat ze snel vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien.

Wij bestrijden dagelijks met succes houtworm voor diverse bedrijven in Noord Holland. Is uw bedrijf gevestigd in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Purmerend, Zaasnstad of Alkmaar? Dan helpen wij u direct. Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten.
Mail ons voor vrijblijvende offerte

Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar