Kakkerlakken bestrijden - Beukema Ongediertebestrijding | 085-3035290
 

Kakkerlakken bestrijding

Direct een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Bel nu direct 085 - 30 35 290

Kakkerlakken bestrijden

Wilt u kakkerlakken bestrijden in uw bedrijf? Wij bestrijden ongedierte snel en effectief!

Overlast kakkerlakken

Heeft uw onderneming last van kakkerlakken? Ze kunnen veel schade veroorzaken en de gezondheid van uw medewerkers en klanten aantasten. Daarom moeten ze zo snel mogelijk bestreden worden.

Schade door kakkerlakken

Een plaag van kakkerlakken is uiteraard onsmakelijk. Daar wilt u als bedrijf geen last van hebben. Maar wist u dat de aanwezigheid van kakkerlakken ook grote gezondheidsrisico’s met zich mee brengt? Hun uitwerpselen, de huidjes van hun vervelling en speeksel kunnen allergieën, astma en eczeem veroorzaken. Ze dragen bovendien verschillende ernstige ziektes met zich mee zoals salmonella, dysenterie, tyfus, tuberculose en hepatitis.

De gevolgen van kakkerlakken

Zodra kakkerlakken in aanraking komen met voedingsmiddelen heeft besmetting plaatsgevonden. Daardoor zijn uw voedingsmiddelen onbruikbaar geworden. Door een plaag van kakkerlakken zult u uw voorraad moeten vernietigen en vaak weer nieuwe moeten aanschaffen. De financiële schade kan daardoor hoog oplopen.

Natuurlijk is een plaag van kakkerlakken ook nadelig voor uw reputatie. Vaak heeft ongedierte verlies van zakenrelaties, klanten en inkomsten tot gevolg. Uw medewerkers kunnen bovendien flink last krijgen van emotionele schade. Kakkerlakken veroorzaken veel angst, stress en schaamte.

Bestrijding kakkerlakken

Kakkerlakken planten zich razendsnel voort en vormen al snel een plaag. Snel ingrijpen is daarom van groot belang. U kunt proberen kakkerlakken zelf te bestrijden, maar vaak kunt u met de particulier verkrijgbare middelen niet bij elk gaatje en kiertje waar kakkerlakken zich verbergen. Bovendien leggen kakkerlakken eitjes. Als die opnieuw uitkomen begint verspreiding opnieuw.

Heeft u eenmaal een kakkerlakken probleem? Dan heeft u echt een ongediertebestrijder nodig. Alleen deze kan garanderen dat de plaag voorgoed verdwijnt. Wij hebben veel ervaring met ongediertebestrijding en beschikken over diverse krachtige middelen om kakkerlakken voorgoed aan te pakken.

Heeft u last van kakkerlakken?

Vertrouw op onze expertise

Bel nu direct 085 - 30 35 290

Hoe herkent u kakkerlakken?

Kakkerlakken laten zich overdag niet snel zien. Daarom kan het vaak al te laat zijn voor u ontdekt dat u last heeft van kakkerlakken. De meeste mensen zien ze per toeval wegschieten als ze in de avond een lamp aandoen. Ziet u ze overdag? Dan heeft u geheid last van een flinke kakkerlakken plaag. In dat geval heeft u zeker een bestrijdingsdienst nodig.

Andere aanwijzingen voor de aanwezigheid van kakkerlakken zijn de pakketjes van eitjes, doorzichtige huidjes door vervelling, uitwerpselen ter grootte van een korreltje gemalen koffie en de stank die ze verspreiden.

Waar vindt u kakkerlakken?

Kakkerlakken komen af op voedsel en water en daarom vindt u ze vaak in keukens en productieruimtes. Met hun aanwezigheid besmetten ze uw keuken, de apparatuur en alle plekken waar voedsel bereid of bewaard wordt. Kakkerlakken verstoppen zich overdag, daardoor ziet u ze niet. Vaak zitten ze in naden en kieren of achter stopcontacten en plinten.

Professionele bestrijding van kakkerlakken in Noord Holland. Heeft u overlast van kakkerlakken? Laat ze direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien. Wij bestrijden dagelijks met succes kakkerlakken voor diverse bedrijven in Noord-Holland.

Is uw bedrijf gevestigd in (de omgeving van) Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend of Zaanstad? Dan helpen wij u direct. Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten.

Bel nu direct 085 - 30 35 290

Het voorkomen van kakkerlakken

Door regelmatig te inspecteren voorkomen wij nieuwe infecties en plagen van kakkerlakken. Daarmee voorkomen wij ook bestrijding met giftige bestrijdingsmiddelen. Dat is tenslotte wel het laatste wat u wilt, zeker in de voedingsmiddelen industrie.

Wilt u zekerheid voor alles? Wij inspecteren uw gebouw en voorraad graag!
Mail ons voor vrijblijvende offerte

Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar