Schimmel bestrijden - Beukema Ongediertebestrijding | 085-3035290
 

Schimmelbestrijding

Direct een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Bel nu direct 085 - 30 35 290

Schimmel bestrijden

Wilt u schimmel bestrijden in uw bedrijf? Wij bestrijden schimmel snel en effectief!

Overlast schimmel

Heeft u schimmel geconstateerd op het hout in uw onderneming? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met natrot. Natrot is een verzamelnaam van verschillende soorten schimmels die voorkomen op hout. De schimmels komen voornamelijk voor op vochtige plekken en daardoor tasten ze vooral buitenhout aan. Ook op het hout binnen uw gebouw kan schimmel voorkomen, meestal als direct gevolg van waterschade.

Schimmel of natrot kan uw gebouw behoorlijk aantasten en moet na ontdekking zo snel mogelijk bestreden worden.

Schade door schimmel

Schimmel komt voornamelijk voor in vochtige omgevingen. Het breekt de celstructuur van uw hout af en daardoor gaat het hout verkruimelen. U kunt zich voorstellen dat draagconstructies daardoor ernstig kunnen verzwakken. Het is belangrijk schimmel in het eerste stadium aan te pakken. Liever wilt u schimmel natuurlijk geheel voorkomen. Wij kunnen u daarbij helpen.

De gevolgen van schimmel

Schimmels tasten uw hout aan, en hoewel ze minder agressief zijn dan zwammen kunnen ze wel degelijk grote schade toebrengen aan uw gebouw. Draagbalken, vloeren of wanden van uw gebouw kunnen aangetast worden door de schimmel waardoor deze draagconstructies het kunnen begeven. Dat betekent direct instortingsgevaar van uw gebouw.

Schimmel is dus, zeker als het al een tijd aanwezig is, gevaarlijk voor uw onderneming. Bovendien ziet schimmel er vies en lelijk uit. De lelijke schimmelplekken kunnen gevolgen hebben voor uw reputatie en resulteren in verlies van zakenrelaties, klanten en inkomsten.

Bestrijding schimmel

Beukema Ongediertebestrijding heeft meer dan tien jaar ervaring met het bestrijden van schimmel bij bedrijven. Wij kunnen schimmel snel opsporen en effectief behandelen. Uiteraard verwijderen we de bron en voorkomen we dat uw gebouw, onderdelen daarvan of uw producten worden aangetast door nieuwe schimmel. Dat doen we door regelmatig inspecties uit te voeren.

Heeft u last van schimmel?

Vertrouw op onze expertise

Bel nu direct 085 - 30 35 290

Hoe herkent u schimmel?

Schimmel op hout of natrot kunt u herkennen aan het poreuzer worden van het hout. Er komen scheuren in, het hout krijgt een afwijkende kleur en de aangetaste houtdelen kunt u verpulveren tussen uw vingers.

Waar vindt u schimmel

Schimmel of natrot treft u vooral aan in vochtige omgevingen. Meestal is het te vinden op buitenhout zoals kozijnen. Soms vindt u ook binnen schimmel op uw hout. Vaak is dat gevolg van waterschade door bijvoorbeeld een lekkend dak of lekkend sanitair.

Professionele bestrijding van schimmel in Noord Holland

Heeft u last van schimmel? Laat het direct vakkundig verwijderen en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien. Wij bestrijden dagelijks met succes schimmel voor diverse bedrijven in Noord-Holland. Is uw bedrijf gevestigd in (de omgeving van) Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend of Zaanstad? Dan helpen wij u direct. Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten.

Bel nu direct 085 - 30 35 290

Schimmel voorkomen

Schimmel ontstaat door wateroverlast. Zorg er daarom voor dat uw buitenhout goed beschermd is tegen vocht. Heeft u lekkage in uw gebouw? Laat die zo snel mogelijk verhelpen. Voor u het weet heeft u last van schimmel of natrot. Dat kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf.

Door regelmatig te inspecteren voorkomen wij nieuwe schimmels op uw hout. Daarmee voorkomen we ook bestrijding door giftige bestrijdingsmiddelen. Dat is tenslotte wel het laatste wat u wilt, zeker in de voedingsmiddelenindustrie.

Wilt u zekerheid voor alles? Wij inspecteren uw gebouw graag op startende schimmel!
Mail ons voor vrijblijvende offerte

Onze bestrijdingsdeskundigen zijn gecertificeerd door Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid, Examen- en Certificeringsinstituut en Plaagdierpreventie EVM

Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar